Arvokasta asiaa!

Siinä teille arvoja! :)
Arvot, arvot, kilppariarvot!

Diman kilpparikontrollin tulokset saatiin eilen. Kyseessä oli siis ensimmäinen kontrolli lääkityksen aloittamisen jälkeen ja oikein hyvältä näyttää:

Tutkimus: S/P-T4, (tyroksiini, kokonais)
Tulos: 32.4 nmol/l
Viitearvot: 15.00-53.00

Pari kuukautta sitten, ennen lääkityksen aloittamista, vastaava arvo oli 6,4. Muutos on silmiinpistävä sekä paperilla, että – mikä tärkeintä – myös elävässä elämässä. Kirppumies on herännyt henkiin!

Nyt tuntuu älyttömältä, miten sokea sitä on ollutkaan muutoksille huonompaan, kun katsoo koiraa ja sen täysin muuttunutta olemusta ja aktiivisuutta tällä hetkellä. Miten sitä ei ole huomannut jo aiemmin talvella, syksyllä, viimekesänä, että koira ei todellakaan ole oma itsensä..? Tietysti, muutos on tapahtunut niin pikku hiljaa ja lisäksi kaihi ja epätietoisuus näkökyvystä sekoittivat niin tehokkaasti pakkaa, että eipä sinällään ihme, etteivät hälytyskellot ole kilkatelleet aiemmin.

Ja mitäpä tuota enää miettimään, kun koira on nyt elämänsä vedossa!

Taas tänään metsälenkillä mietin, miten outoa se on, että Dima ei kävele passiivisena kantapäillä, omissa maailmoissaan, vaan aktiivisesti tutkii, juoksentelee, singahtelee ja haastaa Vanjaa leikkimään. Pienistä asioista se tulee ihmiselle niin maan mahottoman hyvä mieli. <3

Näköä kun kerta piisaa, ja intoa ja kuntoa, niin eikait me muuta, kuin rallatellaan menemään! :)

hippa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: