Hei, me liidetään taas!

Viimepyhänä, siis 9.6., saatiin taas ulkoiluttaa HiFi -paitaa, kun kisailtiin Vanjan kanssa vuorostaan Iisalmessa. Tulosten valossa ei mikään grand succee ja kepeillehän ne meidän hyvät yrityset taas kosahteli, mutta siitäkin nähden olen todella tyytyväinen VaNdaalin suorituksiin. Vauhtia oli ihan sopivasti ja estehakuisuus ja -varmuus on Vanjan kohdalla ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Se imi esteille nyt aivan mielettömän hyvin, tunnisti itse loppusuoranpätkän ja lähti oikein spurttaamaan hypyt maaliin. Timo Vertanen oli kehitellyt ykkösille ihan vinkerät radat – tosi mukavaa vaihtelua!
Ronsu liitää

Kepeillä virheet tulivat nyt vuorostaan aloituksessa, eli en ehtinyt niistämään / jarruttamaan ja näyttämään aloitusta kunnolla, ja kiellot rapsahteli joka radalla. Sen sijaan pujottelun lopettamisesta toiseksi viimeiseen väliin ei ollut puhettakaan, eli jotain on treenattu oikein. Nyt jatketaan vai kepittelyä samaan tyyliin ja lisätään myös hypyn takaa / putkesta aloitusta vauhdilla. Kotihallissahan se hanskaa ne tilanteet paljon paremmin, mutta kisoissa vielä ei keskittyminen ihan riitä. Treeniä vaan, uskon, että sillä siitä selvitään. Ei Vanja, niin kuin ei Dimakaan, varmasti koskaan tule olemaan viimeisen päälle varma ja superhyvin kepit hakeva pujottelija, mutta eiköhän me ihan kohtuulliseen suoritukseen vielä pystytä. :)

Bai-tö-wei, DHL kiikutti tänään meille ikiomat halppis-pujottelukepit, eli nyt päästään treenaamaan missä vain. Hip hei! :D

Diman edellisen viikonlopun edesottamukset kutittelivat sen verran takaraivossa, että oli pakko varalta kysyäistä Diman kohdalla jälki-ilmomahdollisuutta. Noh, se ei enää viikko ennen kisoja onnistunut, joten jatketaan sitten tuonnempana. Niinku vaikka heinäkuun 8. Oulussa. :)

Vanjan radat Iisalmessa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: