Hei, hei, mitä kuuluu?

Täällä ”taas”! Vain 10 kuukauden tauon jälkeen. :D
-Ja ai mitäkö on tehty? No, tuota, mistä sitä lähtis…?

No, ensinnähi on tehty yks kappaletta omakotitaloa, josta johtuen (osittain) mm. blogikirjoittelu jäi tyystin viime kesän jälkeen. Ja sen ohessa on touhuttu toki yhtä sun toista muutakin. Tässä tiukka yhteenveto merkittävimmistä, eli viimeisen postauksen jälkeen tapahtunutta:

Heinäkuussa 2013..

* Pirkko kävi Oulussa näyttelyssä ja sieltähän se rähinä taas iski päälle. Tosin paljon lievempänä, lisäksi palautui nopeasti ja positiivista oli se, että joka kerta, kun tuomari (Marjatta Pylvänäinen-Suorsa) lähestyi (ja tuomari lähestyi monta kertaa!) asenne ja ilme alkoi muuttua, ja pelko vaihtua kiinnostukseksi. Sen verran kuitenkin paska-asenteesta rokotettiin, että laatuarvosana putosi ERI:stä EH:hon, mikä tuomarin sanoin ”on todella sääli, sillä tämän koira on ehdottomasti laadukkain tästä ryhmästä”. Eli me oltais oltu kevyesti SERTitaistossa ilman sitä irvistystä. Huokaus. Arvostelu oli kuitenkin oikein hyvä.

Dima A-SERT* Dima sai kolmannen LUVAn Maaningalta, niin ja siis A-SERTin ja nousi kakkosiin. Se oli mahtava päivä! <3 Monen mielestä ehkä ihan diipadaapaa joku ykkösen Serti, mutta meille Kirpun kanssa se oli voitto ja meidän kaikki tavoitteet saavutettiin. Kirpun kanssa siis kisaillaan edelleen silloin tällöin – kun siltä saattuu tuntumaan. Vedetään ilolla ja nautitaan joka hetkestä ilman minkäänlaisia paineita. Kilppariasiat on kunnossa. :)

* Heinäkuussa tuli myös talopaketti ja siitä se ralli alkoi. Oma koti. <3

 

 

 

Elokuussa 2013..
Pullero Koppeloissa
* Nitan kanssa meitä suosi arpaonni ja päästiin mukaan Koppelohaukkuihin Pelloon. Se oli superhieno reissu, kaikinpuolin sekä järjestelyjen, että itse kokeen osalta. -Niinno, nelkyt ja jotain pistettä voittajaluokassa ei nyt ihan glooriaa tuo, mutta linnut oli tiukassa ja huonoa tuuriakin oli. Ei koiran syytä ollenkaan. Lasse oli mukana tuomarina.

* Mökkeiltiin Kaaos-porukalla ja tutustuttiin DoBoon, johon meitin wipukat villiintyi täysin! :)

 


Syyskuussa 2013..

* Pirkko osallistui ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihinsa, juuri linnunpyynnin ja aksatauon alla. Hysyjä tuli, eka rata meni vähän ihmetellessä, mutta toinen rata oli jo paaaaljon Pirkkomaisempaa menoa. Olin oikein iloinen ja positiivisesti yllättynyt.

* Samaisissa kisoissa Dima otti voiton kakkosten agiradalla, mutta yliaikaa tuli reippaasti, 3 sekkaa ja kymppejä päälle. Useampi takaakierto ja muu syherö yhdistettynä Diman hitakaiseen, mutta sitäkin lennokkaampaan menoon, ei valitettavasti nollaa tuonut. Mutta ei se ihan mittään. Kirppu sai purutikkuja. :)

* Vanja pääsi kokeilemaan HiFin mejä-osallistujat 22.9.2013järjestämässä MEJÄ-päivässä verijälkeä ja siitähän me sytöt saatiin! Vihdoin sain sellaiset neuvot ja käytännön ohjeet, että osasin itsekin alkaa jäljen tekoon ja niin myös toimittiin. Ennen pimeän ja lumen tuloa (loka-marraskuu) ehdimme muutaman jäljen ajamaan ja pisin jälki oli 200-200-200 metriä. Tätä aiotaan jatkaa tulevana suvena, ja haaveissa olisi päästä kokeeseenkin osallistumaan. (Kuva Ulla Holopainen)

Lokakuussa 2013..

* Pirkko panosti metsästykseen ja viimeset pyyntipäivät kruunasi haukkuun rämäytetty metso.

Dima kävi kilpparikontrollissa ja hyvältä näyttää; T4 25.4 (15-53). Ei muutoksia lääkitykseen.

* HiFi järjesti ensimmäiset viralliset agilitykisat ja kevyt 400 starttia hanskattiin hienosti! Allekirjoittaneella olikin mukava rehkiä talkoissa, ja koetoimitsijaharjoitteluja suorittamassa, kun Vanja rykäisi ekalla radallaan nollan ja pokkasi SERTin ja menolipun kakkosiin. Jeeeee!!!! Se oli ihan mahtava juttu. Meidän tavoitteet Kirpun ja Vanjan kans siis savutettiin kirkkaasti tällä kisakaudella. :) Hienot ukkelit. <3

1375719_10200245084124447_1406031841_n 860351_10200281521155350_1726786435_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marraskuussa 2013..

* Maailma murtui. Tolstoi lähti. Yhtenä päivänä vain tiesin, että nyt on se hetki. Ja sitten mentiin saman tien. Tolstoi lähti tuuli turkissaan ja jätti niin ison ammottavan aukon ja ikävän ja kaipauksen, että se ei häviä koskaan.

Kiitos kaikesta mitä opetit. Joskus vielä kohdataan. <3

Ikiroudan Tolstoi R.I.P.

 *

*

2014

Tammikuussa 2014..

* Muutimme omaan uuteen kotiin, omin käsin rakennettuun. Ja nyt meillä on piha, ja lähimetsä ja tilaa. Oi, onnea! :)

Maaliskuussa 2014..

* Pirkko kävi Ahon Jarin tutkittavana silmä- & polvitarkissa, silmät terveet ja polvet nollaa, jee! :)

* Yritettiin pikkuhiljaa palata arkeen. Käytiin Kuopiossa kisoissa Pirkon ja Vanjan kanssa ja on taas yritetty hieman treenaillakin. Mutta tottahan toki kennelyskänperhana tavoitti tämänkin lauman ja saikkua pidettiin monta viikkoa. Onneksi kaikki näyttäisivät päässeen taudista suht helpolla.

***

Eiköhän siinä ollutkin tärkeimmät, toivottavasti mukavia asioita on tulossa myös tänä vuonna. Parhaillaan mietinnässä ovat taas Pirkon tuomariongelmat (juu-u, niitä taas mietitään.. :D ) sekä Vanjan terveys ja treenaaminen. Ja harrastamiseen liittyvät itsetunto-ongelmat. Ja näistä olisi juttua hampaankolossa vaikka kuinka. Jospa nyt taas ehtisin mytistelemään ja juttelemaan ne kaikki päätä raavituttavat asiat auki. :)

Palataan tulessa!

Ja loppuun kauniit kuvat, kun vielä oli talvi (marraskuu 2013).

_MG_5985 (2)_MG_6005_MG_6011

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: