Sairastuvalta, päiviä!

Vanja on taas vaihteeksi telakalla, helle kiusaa ja kaikkia ketuttaa..vai miten sen nyt meni.
Helle on kyllä kiva, mutta koiraharrastamisen kannalta ihan ahterista. Niin, ja haavojen paranemisen kannalta.

Minulla oli jo kovat pitkän tähtäimen suunnitelmat, kuinka elokuussa päästään tekemään jälkiä sekä Vanjalle, että Dimalle. Päästään ehkä käymään aksakisoissakin, ja voisin siellä testailla erilaisia poikkitieteellisiä menetelmiä Vanjan pujotteluprobleemaan kisavireessä, niin ja oli ajatus, että nyt päästään ottamaan kunnon tehojakso 2×2 -harkkaa, josko siitä saataisiin vielä apua pujotteluun. Mutta ei. E-hei.
WP_20140728_21_43_25_Pro (3)
Viime viikolla poijjat pötköttelivät pahaa aavistamatta pihamaalla kuivattelemassa turkkiaan uinnin päälle, kun tontille loikki tuo elämäänsä kyllästynyt, poispääsyä etsivä imbesilli piharusakko. Arvatenkin sitten mentiin. Melkoisen kovaa.

Tuttua juttua metsässä ja siellä ei koskaan mitään satukaan, mutta olin 110-prosenttisen varma, että nyt ei selvitä taistelusta ilman menetyksiä, kun kolmikko porhalsi ensin oman pihan kautta (ja koiranhäkkielementtien/verkkojen yli), sitten urku auki kohti maantietä, ja onneksi viime tingassa luikasivat naapuritalon liittymästä kohti metsää, pois Vanhanviitostien kurssilta. NäVanjan vekkimä uusien talojen pihamaathan on edelleen rakennustörkyä täynnä, joten ihme olisi, jos mitään ei olisi tullut. -No, Dimalle ei tietenkään tullut, Dimalle ei koskaan tule naarmuakaan :D, mutta Vanjalle saatiin taas tikattava haava tassuun.  Onneksi päivystys sattui olemaan Sotkamossa, ei sen kauempana, hypättiin heti autoon, nokka kohti naapurikylää, ja päästiin siis pikaisesti putsaamaan ja tikkaamaan vekki. Saatiin varuiksi antibioottiresepti, jonka jouduin nyt viikko äksidentistä hakemaan, sen verra ärväkkeelle haava alkoi näyttää, vaikka alkuun näytti paranevan tosi siististi. Huuhtelua, Betadinea, Vetramilia ja kevyt suojasukka,  niillä mennään ja toivotaan, että saadaan tämä pikaisesti alta pois.

Mutta treenien, uimisen ja metsälenkkien sijaan pötköttelemme nyt sitten kotona parantelemassa vammoja. Perus.

WP_20140724_08_16_56_Pro
Töppösmies toimistolla elpymässä ja valvonnassa.Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: