Semmosta OKK:lla Oulusa tännään

Äh.

Jos ei koira tee virhettä (HR-F) tai keuli (agi-E), niin sitten idiootti-Jäntti pilaa kaiken seisomalla renkaan edessä pakottamassa kiellon (agi-D).

Mutta Teilerin Timolla taas tosi kivat, haastavat radat (ilmestynevät jossain vaiheessa TÄNNE). Hyppäri varsin iisibiisi, mutta moniko kosahti keppien avokulmaan – aika moni ja niin mekin, kun en ihan kerennyt kääntyä asemiin ja VaNdaali jo suhahti läpi. Vaihtoehto olis ollut myös ottaa putken suulta haltuun, linjata vähän ja saada aloitus helpompaan kulmaan. En valinnut sitä. :P

Toka radalla renkaan jälkeen tehtiin yleisesti virheitä xxx kertaa – useimmat kirmasivat A:lle suoraan. Vanja poikkeuksellisesti irtosi hakemaan muurin. Sille radalle en saanut ketään meidän joukkueesta hallintaan. En minua, enkä koiraa.

Ja kolmannella radalla monelle tuotti tuskaa renkaan jälkeinen ansahyppy. Minäkin tyhmä lähdin mukaan siihen valssin yrittäjien sakkiin, vaikka ois vaan pitänyt luottaa omaan koiraan ja renkaalta viedä se hirttämällä + viskillä kolmoshypylle ja siitä puomille. Se valssiyritystyperehdintä aiheutti vain sen, että kriittisellä hetkellä olin ruhoineni renkaan edessä ja Vanja kielsi. Onneksi fiksusti niin, eikä roikassut läpi syliin (on sillä iän myötä vissiin alkanut vähän tulla järkeä päähän).

Joo, ja hei uudenkarhea Animagi Areena oli tosi super jees jees! :peukku:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: