MINÄ ITE -PIRKKO, MINUN AGILITY-SERTI

Pirkko kävi omien sanojensa mukaan Kuopioisissa, oli omien sanojensa mukaan ainut paras, muut oli ärsyttäviä, etenkin ne viereisen häkin shelpit, jotka louskutti, niin piti Pirkon sitten jurista niille omasta mökistään koko ajan. Mutta Pirkko sai SERPin ja nousi vitosiin. Kotona se kirmasi SERPPI-ruusuke suussa kertomaan ishkälle. :DWP_20150321_019

No, eikait siinä. Weitukou, Piude! :D

Esa Muotkan radat oli tosi mukavat. Suoraviivaista ykkösluokkamenoa parilla pienellä ansapaikalla. Ekalla radalla kolmas este oli puomi, ja siihen päräytettiin kielto. Ihan selvästi Piude mietti, että jaaha, sitä ollaan taas täällä Kuopioisissa ja tuon täytyy olla keinu. Jätän tekemättä. En toki ohjannutkaan sitä ollenkaan, koska en ollut yhtään varautunut siihen, että Pirkko lempiesteensä kieltäisi.. Loppurata meni ihan sujuvasti, eikä siitä paljon muuta jäänyt puuttumaan, kuin vauhtia.

Toinen rata oli sama nurinperin. Kepeille menin varmistelemaan niistämällä ja siinä saatiin tuhrattua aikaa. Hitaasti, mutta varmasti Piude tepasteli kepit loppuun ja sitten huristeltiin taas ihan mukavasti rata loppuun. Kah, sehän oli nolla. Kolmas sija. Ja SERT. :)

Vähän käkkäri päällähän Pirkko kisaratoja menee – jännitystä, sen kyllä näkee, mutta parannettiin taas, ja ei kai se kisajännitys lähde, kuin kisarutiinia hankkimalla. Näyttää siltä, että Kuopion halli on kolmen reissun jälkeen Pirkon mielestä jo ihan ok. Kyllä se tietää parkkiksella, mitä ovea kohti lähdetään remmi suorana vetämään, eli imua esteille on kuitenkin. Kakkosissahan meillä ei tällä pelillä tule missään nimessä aika riittämään ja se keinu pitäisi saada jollekin mallille, mutta yksi virstanpylväs on saavutettu ja jatketaan Pirkon kanssa aksainnon nostatusta, ratakuvioiden treenaamista, esteosaamisen parantelua jne. Ja hyvällä mielellä! :) Pirkko pitää kyllä ihmisen nöyränä ja huolen siitä, että mitään ei tehdä väkipakolla, se heittää heti rukkaset tiskiin, jos alkaa ottaa pannuun.

Vanjan kans korkattiin Harri Huittisen tuomaroimat kolmoset ja voi järkytystä, miten vaikea eka rata oli. En saanut sitä (rataa enkä Vanjaa :D ) yhtään hanskaan ja mietin jo, että jos kaikki kolmosen radat on sellaisia, niin voi olla, että meidän kisainto lässähtää radikaalisti. :D Mutta sitten kun katseli muiden suorituksia, ja miten vaikea se oli muillekin – tulostasokin sen kertoo – niin pystyi päättelemään, että ehkä tämä oli hieman keskimääräistä kinkkisempi tapaus. Toinen agirata olikin ihan erilainen. Oikein mukava ja mentävissä oleva, ja sellainen Vanjalle sopiva. Siinä sössin itse huonolla ohjauksella kakkoshypylle; rima tippui ja siiveke kaatui, ja sitten Vanjalla itsellään kävi jokin aivopieru putkessa, jossa se pyörähti ympäri ja palasi menoaukosta ulos minua etsimään. Muuten rata oli ihan ok menoa ja Vanjan vauhtikin oli  ihan hyvää, joten olis voinut onnistuneella radalla riittää nollaankin. Verimats bueno. Hyppäri meni sitten taas ihan hannesteluksi. Vanja kielsi monta hyppyä ja hyppeli niitä väärin päin. Epäilen, että sillä aristeli tassut vähän hankiralleja tai sitten se kolautti kinttuaan edellisellä radalla, mutta vähän haluton oli hankalammista kulmista hyppäämään. Myös se loppusuoran rengas on sellainen asia, jota pitää ihan oikeasti muistaa harjoitella. Vanja on muutaman kerran rymäyttänyt päin rengasta / ylärautaa / jotain kovalla vauhdilla ja sillä on hieman itsevarmuus kärsinyt niissä kolinoissa (mahtavaa! Se puupää ajattelee joskus, että jos teen noin, voi sattua vähän kipeästi!). Jos vauhti on kova se sitten mieluumin kieltää renkaan kuin hurauttaa kovalla vauhdilla päin. Sille ei ole tullut mieleen, että on joskus puhuttu myös itsensä kokoamisesta ja vauhdin hallitsemisesta. Kun olisin älynnyt, olisin itse rytmittänyt paremmin, siis hiljentänyt ennen rengasta, ettei sillä olis ollut niin kiire minun perään. Näitä pitää muistaa vaan reenailla ja ottaa huomioon. -Sitähän se kaikki on, uu-uuuu, reenailua, reenailua vaan..

Olipa taas mukava, joskin väsyttävä, ryhmämatka HiFiläisten kanssa. Seuraavaa odotellessa! :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: