2021-12-16 IGOR: IRROTUSTA, VALSSIA, PERSJÄTTÖÄ, ESTEFOKUSTA

[TREENIPÄIVÄKIRJA-TB]

  • Hakeutuu esteiltä mieluusti tykö –> huomioi palkkauksessa!
  • Putkenjälkeiset tehtävät vaikeita.
  • Myös putken jälkeen ei suoraan palkkaa, vaan este perään.

Ja tämänpäivän treeneistä. En osaa sanoa oikein mitään. Siis hirmu hyvä mieli oli ja jäi. Ja oli aika rauhallinen fiilis ja Igorin kans oli meillä fengshuit kohdillaan muutenkin.

Valssi oli minulle vaikea. Aina on ollut ja edelleen on. Se pitäisi olla valmiina varmasti vielä aiemmin ja korostuu vielä sen toimimattomuus, kun Igor ei kokemattomana anna anteeksi vielä mitään. Mutta silti olen tosi iloinen, miten hyvin Igor otti muurin ja putken ja minulla oli mahdollista harjoitella sitä valssia ja yrittää aina vähän aiemmin valmiimmaksi. Siitä siis isot plussat Iksulle!

Tiukka käännös oli minulle valssin jälkeen haastava, koska jalat ois koko ajan kiirehtineet sinne väliin, vaikkei ois tarvinnut kiirehtiä minnekään. 😄 Epämääräisistä vihjeistä ja muusta huolimatta Igor kääntyi ihan hyvin siltä hypyltä.

Putkeen irtosi tuosta paikasta hienosti kyllä – toki minun liikekin auttoi.

Persjättö edelleen saisi olla aiemmin tehty. Varmaan siitä johtui nuo Igorin huonot laskeutumiset + kankea kääntyminen päätyhypylle. Se ehkä kerkesi ponnistaa vähän turhan suoraksi putken jälkeisen hypyn ja sitten joutui kääntymään 90° seuraavalle hypylle..? Ihan ei tuossa näe, kun koira jää just siivekkeen taaksen, että mitä siinä tapahtuu.

Sitä en tiedä, miksi tuo putken jälkeinen hyppy oli yllättäen vaikein. Oliko minun liike vai mikä, kun ois imenyt ohi hypystä minun perään. Pidin kyllä kontaktin, kun se tuli putkesta, mutta silti piti aavistus odottaa, että hyppy tulee lukituksi. Lopussa tippuu rima, kun Igor korjaa niin viime tingassa ja kylki osuu siivekkeeseen. Halusin sen sitten korjata, koska ko. hyppy tuntui olevan se vaikein tänään.

Muuri ja putken jälkeinen hyppy oli 30 ja tuo päätyhyppy 35. Laitan tähänkin muistiin, jotta pikkuhiljaa muistan hinata rimoja ylöspäin.

Ei mulla nyt oikein isompaa tule mieleen. Kivaa oli. Hyvä mieli tuli. Iksu on paras.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: