2021-12-30: IGOR: Katseen siirtoa esteelle ja sivuirrotusta

[TREENIPÄIVÄKIRJA-TB]


Tiistai-iltana olinkin niin väsynyt myöhäisten treenien vetämisen jälkeen, että jäi nämä tekemättä, koska tuntui, että on riski, että tulee vain tiuskittua koiralle. Mutta tehtiin silti mukavia pikkujuttuja, pakiteltiin puomin kontaktille ja lisäksi katsottiin vähän hypyn takaa katseen siirtoa esteelle / palkalle. Tätä me on jossain kohti harjoiteltukin pennumpana, mutta se on kyllä unohtunut täysin. Eli lähdettiin kyllä ihan alusta nyt liikkeelle.

Torstaina ehdin hallille paremmalla energialla. Lämppänä pakiteltiin vähän puomille ja tein nuo muutamat multiwrapit toiseen suuntaan.

Tässä on taas kaikki toistot. Niitä on aika paljon, eikä mitenkään olisi onnistunut tehdä toista harjoitusta samaan kertaan. :)

Aloitettiin helposta kupin kanssa ja pyrin muuttelemaan vähän joka toistolla. Vilkaisu esteelle on salamannopea ja siihen voidaan hakea vähän kestoa, mutta en halunnut nyt tähän harjoitukseen vielä sitä asiaa vaikeuttaa. Pitää muistaa vain jatkossakin odottaa katse ensimmäiselle esteelle ennen vapautusta, koska kuitenkin aika hyvin Igor alkoi sitä tarjota, ja uskon, että sitä on aika vaivaton vahvistaa, kun pitää tuosta kriteeristä kiinni.  Pääasiassa harjoitus meni minusta hyvin. Pääsin jo ihan mukavalle etäisyydelle ohjaamaan kakkoshyppyä ja tosi vähällä vahvistelulla Igor alkoi lukita ykköshyppyä. 

Sitten sivujuonne: Igorille annan tässä kohti kymppiplussan lähdössä pysymisestä. Sen asian kanssa ei ole tarvinnut tehdä paljon mitään, vaan Igor yleisti asian jo ihan pikkumiehenä ihan valehtelematta parilla toistolla. -Ainakaan tässä vireessä, kun ollaan hallilla kahdestaan, ei ole ongelmaa. :D Niin, ja silloin mölleissä tökötti lähdössä, vaikka ei ikinä ole ollut sellaisessa tilanteessa hallissa treenaamassakaan. Edelleen nakkaan välillä ylläripalkan paikallaolosta ja pidetään tätä taitoa suht aktiivisesti yllä. Mutta on kyllä tosi kiva, että tämä asia on ollut sellainen helppo, ja lähtötilanne keskittynyt ja rauhallinen (Petjan kanssa oli vähän erilaista. :D)

Me ollaan nyt ihan näillä muutamilla harjoituksilla päästy aivan valtavasti eteenpäin. Se ei välttämättä näy videoissa, mutta se näkyy (tai enemmänkin TUNTUU) meidän yhteisessä tekemisessä. Sitäpaitsi ei pelotakaan enää yhtään niin paljon. On luottavainen mieli. :) <3

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: