2022-1-23 Igor & Juoksutarget

[Treenipäiväkirja-TB]

Palattiin tauon jälkeen tähän juoksutargetasiaan. Tätä yriteltiin jonkin verran syksyllä, mutta jotenkin koko homma alkoi mennä väärälle raiteelle ja tuntua pakkovääntämiseltä, joten päätin jättää asian hautumaan. Hyvää oli tauko tehnyt, ihan erirennolla otteella tehtiin nyt!

Igorilla on tosi vahvana etutassukosketus ja se tuppasi tekemään targetille takajalkaosuman sijaan sellaisen kettuloikkatyyppisen, tomeran etutassujysäytyksen. Edelleen sitä vähän näkyy, mutta aika vähän entiseen nähden, imho.

Pakkasen aikaan ollaan tehty kotona kaikenlaista takakinttutietoisuusharjoittelua, pakittelua laatikkoon ja alustoille jne. ja joskus myös hallilla ns. alkuverkkana on peruuteltu puomin kontaktille, samoin tiukkaa käännöstä matolla on tehty.

Otin nyt suuremman targetin, jolloin tulee paremmin onnistumisia. Tehtiin aluksi peruuttelua alustalle ensin metristä, sitten kolmesta metristä ja tämä meni hyvin!

Sitten juostiin maton läpi etupalkalle siivekkeenkierron kautta ja ainoastaan yhden kerran (näkyy videolla) tehtävä unohtui.

Jatketaan pikkuhiljaa eteenpäin.

Asiaa ei varsinaisesti helpota se, että minä en oikeastaan tiedä, mitä olen tekemässä, mutta löysin rantein, kato. :’D
Jos ei juoksarihommista mitään koskaan tulekaan, uskon, että Igorille saa kyllä pysäriajatuksen syötettyä ihan helposti. Haluan nyt kuitenkin kokeilla vielä tätä – ihan noinniinku oppimiskokemuksena ja yleisestä kiinnostuksesta. Ja kun ei ole aikataulupaineita, voi rauhassa yrittää, pohtia, haudutella ja taas yrittää ja sitä rataa. :)

Petja on jäänyt viime aikoina hävettävän pahasti paitsioon treeneissä, mutta täytyy sanoa, että ei vain tahdo kapasiteetti riittää kahden koiran treenejä suunnitella, eikä puolen tunnin aika rakentaa ja purkaa rataa tarvittavaan moodiin. Olis paljon helpompaa, jos kumpikin tekisi samoja treenejä. Toisekseen hallin kapeus hieman hankaloittaa hoopersin treenaamista. Toki paljon asioita pystyy tekemään pienessäkin tilassa, mutta ollaan Petkuttajan kans nyt tehty paljon pikkunäpäräystä ja sen tarttis jo päästä vähän etäisyyksiin. Mutta yritetään pitää pikkujutuilla Petjan mieli virkeänä, ja odotellaan, että ulkokentät sulaa. :)

Petja kuitenkin peruutteli temppuilun & nakinsyönnin merkeissä

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: