2022-2-8 Igor: Pituudelta kääntyminen & takaakierto+wrap

  • Pituudelta kääntymiseen ajattelin kokeilla avuksi kartiota. No, kartiolle kohdentamista on kyllä niin vähän tehty, että emmmmäkyltiiä, oliko tuosta mitään ”apua”, mutta hyvin kääntyi silti. Jopa vilkaisi tötteröä. :D
  • Takaakiertoon tuli liikaa toistoja, mutta tässä oli haasteena namipalkka laskeutumispaikan luona ja jäin itse vähän jumiin, ja tuijottamaan, palkalle menoa, niin unohtui aika ja paikka ja todellisuus. Eli toistomäärä. Viimeinen toisto (myötäpäivään) oli ehdottomasti paras. Se tehtiin suorasta putkesta ja käskytin kiertoa ennen putkea. En tiedä, auttoiko vihje, vai ”kätisyys”, kovempi vauhti, vai se ettei palkkaa sotkettu siivekkeelle, vai minun sijainti taaempana, että Igor ehti lukita tehtävän, mutta tämä viimeinen oli ehdottomasti paras!

Sitten koko höskä. Miten hieno koiranpentu, iiiih!

Ja entäs Petja? Viime aikoina en ole jaksanut raivata hallia hoopersia varten ja Petja on jäänyt vähän paitsioon. :( Mutta Petjalle eilen taas aivan 110% ohitusonnistumisia LAT-pelin avulla. ⭐ Bongauksen hetkellä sekunnin terästäytyminen, mutta >jess< just oikeaan aikaan ja pääsin palkkaamaan ja millä rentoudella ja hyvällä mielentilalla tilanteesta päästiin. Harmi, kun noita kohtaamisia, bongailuja ja LATin operoimista ei saada millään kuvattua. Ihan uskomatonta, millainen muutos Petjassa on tapahtunut marras-helmikuu välillä LATin avulla, kun sen elämän 5 vuoden aikana en saanut remmiräyhäämistä mitenkään hanskaan, mutta nyt.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: