2022-3-15 Igor: ININ osa 3 ja 4

In-hyppy putkesta. Kyllä oli vaikea! Kamerakin lopetti kuvaamisen, vaikka eipä tässä oikeastaan enempää tapahtunutkaan. Viimeiseksi toistoksi rynkytin onnistumisen ja palataan aiheeseen seuraavassa episodissa.

Valmentajan (huippukoutsi Anni Komulainen) vinkki oli vaihtaa lelu oikeaan käteen ja pitää vastakäsi pois pelistä, josko se viittilöi liikaa päällejuoksuohjausta. Samaa mietin itsekin, ja siksi pysäytin videolle tuon kohdan.

IN-IN OSA 4

IN-IN-treeni sai jatkoa parin päivän päästä, ja mitä TÄÄLLÄ OIKEIN TAPAHTUU!!! :O


Video on pitkähkö, ja oli treenikin, mutta loppupeleissä yhteenlaskettuna Igor oli hallissa kaikenkaikkiaan kymmenisen minuuttia ja siinä ehdittiin pitää kaksi taukoa. Meni tosi hyvin. Videoilta katsoin, että pätkät oli kaikki alle 3 min. Välissä Igor kävin pari minuuttia autossa ja Petja teki jotain höntsää, eli söi nakkeja ja juoksi lelun kans. :D

Mutta että mikä muutos! Ehkä se oli just se vastakäsi tai jotain, mutta nyt meni hienosti. Toki tuon enempää en vielä omaa liikettä lisännyt, koska vaikeutin kulmaa ja lisäsin Igorin vauhtia.

Se mikä harmillisesti ei videolla näy, on, miten Igor lukitsi nuo IN-hypyt. Useinhan se vilkuilee minua, ennakoi palkkaa ja häiriintyy helposti, mutta nyt se käänsi suoraan katseen sinne tehtävälle ja teki sen loppuun. Ihan huippua!

Mustien numeroiden vitoselle yritin persaria, mutta vaihdoin sitten valssiin, joka oli aivan liian lähellä # 5 hyppyä, eli jäin vähän jumiin huonoon sijaintiin 5-6 -väliin, mutta jumatsuikka Igor oli hököllä ja minä näin, miten se taas katsoi sinne ponnistuspuolelle ja sujahti hyppäämään aivan oikein. Samoin viimeinen toisto, jossa #9 hypylle In, oli hyvä. Olin vähän jäljessä, mutta siinäkin Igor kuunteli vihjeen tarkasti ja suoritti tehtävän täysin oikein.

Jos tehdään tätä samaa vielä ensi viikolla, kokeilen sitten mustien kutoshypylle muitakin ohjauksia, samoin hieman pidemmän radan osana vielä nuo In-hypyt.

Mutta tänään meni nappiin!

Nyt pitää Igorin huilata taas muutama päivä ja vetää vähän happea. Ollaan tälle viikkoa tehty kolmet treenit ja muutenkin liikuntaa on ollut reilusti, joten kevennetty on nyt paikallaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: