2022-3-31 Igor: Sivuirrotus, leijeröinti, pimeä putkikulma ja loukkaantuminen

Tässä sivuirrotukset, leijeröinti ja pimeä putki meni hyvin ja ne ns. helpot putket ei millään. Parhaiten onnistui silloin, kun en ollut liian edellä, vaan jättäydyin vähän taakse ja irrotin putkeen. En ole varma, mutta saattoi olla niin, että Igor muisteli rataa mölleistä ja oli vähän liian kiire minun perään, ettei malttanut mennä putkiin. Olis tosi igormaista muistaa tuollaisia asioita. 

Hullun pitkä on tämä video, ja olihan siinä toistoja, mutta tämä on kahdella puhelimella kuvattu (🤭), joten siksi toistoja näyttää olevan ihan luokattomasti.

Loppuhuipennuksena sitten loukkantuminen, jolle en keksi syytä. Yritin videolta katsella, näkyikö muissa kohdissa jo jotain outoa, mutta minusta ei. Yhtäkkiä kiljaisu ja etujalka kippuraan. Vertyi nopeasti ja varasi painoa ihan hyvin. Aavistuksen köpötti laukatessa. Tänään levon jälkeenkään ei näy mitään erityistä. Tietämätön ei näkisi mitään vikaa olevan. Villi veikkaus lavan seutu. Sain heti parin päivän päähän ajan Uhlbäckin Sannalle / Tmi Sanna Uhlbäck, joka yleensä on ne vaivan paikat osannut löytää. BOT-loimi, tulehduskipulääke ja lepoa nyt ensiavuksi.

Vaatii tällä historialla ihan älytöntä hampaan puremista ja keskittymistä, ettei luiskahda hysterian puolelle. En aio luiskahtaa. Kolahduksia tulee ja menee. Toivotaan, ettei mitään vakavaa lopulta.

Edit: Lavan takaa löytyi hermopinne, joka löysäsi kertakäsittelyllä ja muutenkin oli ”tosi hyvässä kunnossa”. All good then.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: