2022-4-19 Igor: Putki-takaakiertowrap -erottelua

Haettiin vauhtia ja lukitusta takaakiertowrapeihin ja ihan hyvin pysyi lukitus takaakierrossa, mutta kyllä sitä edelleen saa ohjauksella tukea ja liikettä vähän rytmittää.

Rata 1.
Eka erottelu takaakierto – putki -erottelu meni hyvin. Samoin eka pimeä putki. Sitten alkoi ennakoida minun ”karkaamista”, ja piti vahvistella pimeää putkea pari toistoa.

Rata 2.
Ekalla hurahti mustien 2:lta putkeen, mutta vähän aiemmin käskytys vasvas ja liikkeen rytmitys auttoi.

Tässä vahvistin jonkun toiston myös suoran putken jälkeistä hyppyä, että menisi eteen kyselemättä.

Ko. paikassa havainnoin sellaisen asian, että kun edessä on kärkihyppy, josta käännytään tiukkaan, jään helposti liikkellä jarruttamaan, ettei hyppäisi pitkäksi, ja unohdan kertoa sitten esteelle vihjeen ja sitä varmemmin Igor alkaa epäröidä ja kääntyy kysymään. Kun lähetys tuli ajoissa ja vielä sanoin jonkun hyppykäskyn, ehkä vasvas, ei Igorin tarvinnut kysellä. Jatkossa pitää antaa vain suorittaa reilusti kärkihypyt, eikä jarrutella. Tärkeämpää nyt on vahvistaa eteen irtoamista, sillä kääntymisen Igor osaa ja se on herkässä.

Itselle muistiin näitä tilanteita varten, että ”eteen”, ei taida kertoa Igorille mitään, mutta vasvas kertoo. Sen se tietää.

Tokavikalle hypylle piti tehdä päällejuoksu, mutta en näköjään tehnyt. Juoksin väkisin persarin. Mulla on jotenkin älytön vaikeus muistaa saksalainen vs päällejuoksu, kummassa vaihtuu ohjauspuoli, ja saksalaisessahan se vaihtuu. Saksalainen on periaatteessa takaakierto+persjättö, yritä nyt muistaa! :D

Samoja vahvisteltavia asioita, kuin vastaavissa paikoissa tähän saakka. Plussaa, että Igor kuuntelee kyllä hienosti, kun vain kerron vihjeitä!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: