2022 Elokuu – treenejä

1.8.2022 PALUU VERKKOJEN ÄÄRELLE

VKO 32 JA 33 – ERIKOISESTEILLÄ ETENEMINEN

Nyt oli tosiaan erikoisesteitä: kasattu uusista pehmoista, vanhoista kovista, 2×2-keppien jalustoista jne 😄 Muuri oli noin 50 cm ja yksi hyppy oli myös 50 cm, woop. Ne esittelin ensin erikseen.

Muuten tämä oli helppoa ja mukavaa. Alun inni meni ihan hullun hienosti. Ekan treenin leikkauksen halusin uusia, koska ohjasin ekalla huolimattomasti, enkä kertonut suuntavihjettäkään. Tokalla yrityksellä kääntyi hirmu hienosti!

Toisessa treenissä ensimmäisellä yrityksellä Igor luiskahti 2.hypyltä putkeen, mutta uusin, ja ohjeistin topakammin rairain jälkeen hophop, niin jopas kääntyi hypylle. En siis jaksanut raivata putkea pois nurkasta ja jouduin viemään hypyn tosi lähelle. Mutta hyvä erotteluharjoitus tämäkin. 😊 Hienosti irtosi eteen lopussa. Paljon on tullut kehitystä tässä!

15.8.2022

KASVATETAAN HYVÄÄ FIILISTÄ KEPEILLE

21.8.2022 S-LINJAN TAKAAKIERTO, PALKAN LINJA

27.8.2022 TAKAAKIERTOKORNERI JA KATKEAMATON PALKKIOKETJU

VKO 34 – LÄHESTYMISIÄ KEPEILLE JA SEURAMESTARUUS

Keppijutut. Sain apupalkkaajan sankonnostajaksi ja ensinnäkin yhtään kertaa Igor ei katsonut minua pujotelleessaan. Jes.

6 keppiä, kaksi kokoverkkoa ja sitten verkonpaloista ja ohjureista tilkitty välejä. Tavoitteena on ollut ihan vain se, että Igor saisi itsevarmuutta, eikä tarvisi jännittää, onnistuuko. Tässä näkyykin kuinka herkästi ”epäonnistuminen” aiheuttaa epävarmuutta.

Tauon jälkeen tehtiin mustat numerot. Todella hienosti haki ekan välin kovasta vauhdista, että Igor kyllä tietää jo, mitä ja mihin. Lopuksi oli pallo sankon alla viimeisen hypyn jälkeen ja se oli aluksi vähän liian iso häiriö, mutta en hirveästi auttanut, koska tiedän jo, että Igor pystyy kyllä, vaikka vähän vaaditaan keskittymistä.

Verkkoja aletaan vähennellä pikkuhiljaa, mutta nyt on tosiaan tärkeintä, että Iksu pääsee varmasti onnistumaan ja luottaa taas itseensä. 😊

SEURAMESTARUUS HIGH FIVE AGILITY TEAM

*** Seuramestari 2022 ***
Olipa kevyttä tällä kertaa meno. Hieno hauva.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: