2022-1-21 Igor: Tiukka käännös putkesta pt III

PIIIIITKÄ video. Ylipitkä treenikin. Pidettiin tässä kyllä kaksi taukoa välissä. Toinen pieni tauko pihalla käyden ja toinen muutaman minuutin tauko autossa vuoroa odottamassa.

Kertaillaan ekana virheitä ja semmosia ei-niin-hyviä juttuja tästä:

  • Tiukka käännös oli tosi vaikea. En tiedä, oliko kropassakin vähän väsymystä, mutta en meinannut lelullakaan saada kääntymän samalla tavalla, kuin aiemmin ko. asiaa harjoitellessa. Ja heti kun tuli esteitä alle, oli tosi vaikea kuunnella ja muistaa vielä, että pitäis vähän himmata ja kääntyä. Varsinkin mutkaputkesta suoraan putkeen mennessä näin, kun Igor oikein lukitsi katseen oranssiin putkeen ja laittoi hanat ihan kaakkoon. Ei siinä pysty kyllä tiukkaan kääntymään millään. :D Mutta tätä pitää meillä ajoittain muistutella mieleen, voisin kokeilla jotain ruokakuppiherkkupalkkaustakin, jäisikö sitten paremmin mieleen vihje tai jotain. Ei tässä nyt mitään sellaista erityisen huonoa ollut, nyt videolta katsoessa kuitenkin kohtalaisesti kääntyy, eikä ihan överipitkälle ampaise. Pitää vain vielä vahvistaa palkankin avulla sitä kääntymistä tiukkaan, koska radan osana se oli vielä liikaa vaadittu.
  • Mulla ei ollut yhtään hyvä mielentila perjantaina hallille mennessä. Ehkä Igorkin sen vaistosi, että olin ärtynyt ja kireä, ja sitten myös Igor oli tosi ärsyttävän levoton, rauhaton, piippasi, ei malttanut odottaa ja kuunnella, olisi mieluusti säheltänyt ja tarjonnut kaikkea mahdollista, sekalaista, ehkä vähän hermostuksissaankin minun fiiliksistä. En pystynyt tätä edes editoimaan perjantaina, kun jäi jotenkin huono maku suuhun, vaikka kaikki meni hyvin. No, nyt katsoin videot lopulta ja ei niissä ollut mitään ”pahaa”, mulle vain jäi niin vahvasti sellainen tunne, että nyt en ollut tilanteen tasalla ja oikeassa moodissa. Olisin väittänyt, että en edes muistanut palkata Igoria, mutta onneksi nämä katsoin kuitenkin, koska palkkasinhan minä ja olin aidosti iloinen ja tyytyväinen. Hassua, miten päällimmäiseksi voi jäädä jotenkin ihan väärät asiat mieleen. :) Kirjoittelen tämänkin ajatuksen tähän auki, niin ehkä jää paremmin alitajuntaan, että muistan videoida ja katsoa aina heti, mitä tehtiin, niin ei jää vaivaamaan asiat. Varsinkin, jos ne vaivaa syyttä suotta.

Ja sitten sinne positiivisten osastolle:

  • Estefokus. Sese paranee kyllä. Myös katseen siirto esteelle paranee koko ajan. Joka toistolla en ole sitä vaatinut, mutta enimmäkseen kyllä. Lisäksi olen tehnyt nyt esteen bongausta (missä se ja tämä ja tuo -vihjeellä) ja Igor on alkanut sitä tosi kivasti hoksaamaan. Ajattelin, että saisi jo siinä heti kärkeen ajatuksensa sinne esteelle, ja sitten lähdetään.
  • Vielä on toki varmuutta kasvatettava, mutta aavistuksen epäröinnistä huolimatta (ja myöhässä tulevasta vihjeestä), Igor löytää kuitenkin tosi hyvin jo esteitä, minne oli ajatuskin mennä. Jee, tosi kiva. Ja se myös malttaa kuunnella ja ajatellakin, vaikka vauhtiakin alkaa tulla.
  • Rimat oli nyt 40 ja joku oli 35, edetään 40 — 45, mutta kirjoitan tähän taas ikään kuin itselleni auki, että muistan edelleen vaikeissa, treenattavissa paikoissa laskea tarpeen mukaan
  • Este-/tehtäväfokuksen paraneminen näkyy nyt myös siinä, että ei tainnut tulla tässäkään treenissä yhtää sellaista siivekettä nuolevaa hyppyä, että kylki nuolee siivekettä ja kolisee ja rämisee. Sitä olen pelännyt, kun Igor on niin kovasti pitänyt kontaktia minuun, että vahinko tulee, jos se ei hypätessä keskity hyppyyn vaan katsoo minua. Mutta siinäkin on kyllä tosi paljon kehitystä tullut! :)

* Leikkaus meni tosi hyvin. Hyvin irtosi hypylle ja kääntyi seuraavalle!

* Valssinkin kerkesin sinne jotenkuten tekemään. Mutta nyt tuli mieleen, että olisko se pitänyt olla jo ainakin osittain kääntyneenä ennen kuin Igor meni oranssiin putkeen, että se ehkä näkis, että olen jo kääntynyt, eikä oletettavati jatketa täpöllä suoraan?

Sellaisia ajatuksia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: