Käsitöitä ja kepittelyä

Harmaa ja tihku-räntä-sateinen tammikuinen lauantai. Eka tehtiin Ronsulle komein teräsmiestakki ja sitten vedettiin saunahiet hallilla.Gmail

Kyllä oli hauskaa taas, vaikkei ollut oikein yhtään järkevää ajatusta hallille mennessä. Seuraavalla kerralla jotain muuta. Vaikka kuudella kepillä aloituksia. :)

Viteospektaakkelihan se on taas rakenneltu, ja HUOM! TAUSTAMUSALLA! :D Mitään muuta perustetta biisivalinnalle ei ole, kuin että se sattui soimaan Radio Funilla justiinsa reenatessa. Ni, Pandora!


Ja tuo takki, se on VaNdaalin tarpeisiin huippuunsa hiottu :D; Enstex päällä, fleece alla ja välissä vanu –> lämmin! Riittävän syvään uurrettu, ettei helmat ole jatkuvasti virtsassa, vatsakappale napilla, jotta sen voi tarvittaessa jättää pois matkasta ja takin saa nipsulla kiinni –> nopeuttaa huomattavasti esim. kisoissa. Erillinen, neulottu (NEULOTTU! MINÄ NEULOIN!!) kauluri käytettäväksi, mikäli alla ei ole fleecepaita, ja kaula-aukko riittävän iso (ja vähän hankala BoT-mallinen), jotta fleecepaita sopii hyvin alle. Niin, ja sitten tuo merkittävä yksityiskohta, nuo jutut reisien päällä, en todellakaan tiedä, millä nimellä niitä kutsutaan, mutta joka tapauksessa ne tekee persauksen kohdasta kuppimallisen ja näin ollen ei mitään ikäviä kuminauha-jalkalenkkivirityksiä tarvita hankaamaan, vaan takki pysyy päällä vaikkei se olis ihan millään kiinni. VaNdaali on kai niin kiero mies, että sillä valuu kaikki takit päältä, ja ovat sitten jatkuvasti kusessa, eli pesun tarpeessa, pthyi.

Että semmonen. Matskut on ollut laatikossa jo kolmatta vuotta. :D

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: